Powered By Blogger

marți, 1 februarie 2011

Lume de...

paranoici, ciudati, oameni lipsiti de importanta care se cred mari, oameni lipsiti de caracter, oameni prosti care se cred destepti din diferite motive stupide, oameni chinuiti in familie care isi permit prea multe cu cei din afara, oameni rasfatati care cred ca li se cuvine totul si ca nimeni n-are voie sa spuna ceva impotriva lor, oameni care se lauda singuri pentru ca nu are cine altcineva, oameni care umbla dupa interes samd. Intr-un cuvant JAVRE!!!!
Unii sunt atat de nesimtiti incat isi permit sa te jigneasca chiar daca nu te cunosc. Au o parere atat de buna despre ei incat iti vorbesc de sus, de parca ai fi un gunoi in comparatie cu ei! Stii...nu conteaza felul in care vorbesti cu cineva...ci adevarata ta valoare pentru ca e logic daca te consideri, sau mai bine zis esti o persoana cu coloana vertebrala vorbesti normal, frumos, esti diplomat, nu arunci cu cacat (imi cer scuze) in oricine iti iese in cale si iti etalezi prostia oricunde ai merge. M-am saturat de gunoaiele astea ale societatii care sta sa cada.
Multi isi dau cu parerea despre tine fara macar sa te cunoasca, bineinteles intelectul lor este redus la zero barat. O minte sub nivelul marii nu poate nascoci decat ineptii, aberatii, tampenii...Inadaptati la o viata normala ar trebui exclusi din societate ca majoritatea care stau si intind mana la metrou sau in tramvai si au tupeul sa ceara respect.
Pai BAAAIII, sau mai bine lasa ca peretii sunt singurii care asculta, RESPECTUL SE DOBANDESTE BLEGILOR cu 2 clase si restul va bate vantul prin cap ca e sec.
Deschide-ti DEX-ul daca stiti ce e acela sau cu ce se mananca si luminati capetele alea seci la "res" primele litere ( apropo asa se cauta intr-un dictionar) si gasiti ( evident daca va duce mintea).
Sau unii folosesc cuvinte si nici macar nu le cunosc intelesul, cum ar fi cuvantul "valoare", cati dintre noi stim ca valoare nu este numai un substantiv si denumeste cu adevarat ceva.
Manelistii ( scuzati din nou) care habar nu au sa conjuge verbul "a fi", dar au pretentii de genii, folosesc cuvantul "valoare" cand ei habar nu au ce este aceea. Cu totii ne-am chinuit sa retinem sensul unui cuvant, dar acum pe bune prostia voastra este nemarginita, va etalati prostia ( inteligenta artificiala) pe unde apucati, ca, de nimeni nu-i mai tare ca voi ...JAVRE!!!
De subliniat ar fi multe, eu nu pot gasii ceva bun la voi ..asa ca scuzati-ma sa tac nu pot nu port nici botnita nici lesa!!!!!

3 comentarii:

  1. ntr-un moment în care SUA şi întreaga lume se repoziţionează după marea fractură internaţională provocată de „epoca Bush“ şi, printr-o stranie coincidenţă, de impactul marii crize economice mondiale, la ONU începe cel mai mare balet diplomatic de pe glob.

    El este prilejuit de cea mai mare organizaţie internaţională - Organizaţia Naţiunilor Unite - ce are azi 192 de state membre ai căror reprezentanţi se întrunesc în a treia marţi a lunii septembrie, la New York, transformându-l în „capitala lumii“. Din păcate, ONU este azi şi cea mai amorfă grupare mondială ori, ca să reiau o celebră expresie a lui Mao, „un uriaş cu picioare de lut“. Cu toate acestea, lucrările celei de-a 64-a sesiuni a Adunării Generale oferă prilejul statelor membre să-şi expună punctul de vedere asupra lumii de zi.

    De la înfiinţarea ei şi până azi, acestea s-au perpetuat şi, cel mai adesea, s-au cronicizat, demonstrându-i neputinţa.

    RăspundețiȘtergere
  2. ~ "Inadaptati la o viata normala ar trebui exclusi din societate"
    Aici nu sunt deacord...dar ti-am zis in privat de ce...:D in rest ABSOLUUT ADEVARAT!
    Daca spun acum ca acest blog in timp poate capata o valoare si mai mare. Suna manelistic?? =]]
    Incerc sa te enervez dar nu stiu cum.
    Bai o intrebaream oare exista artamanelelor?? ~

    RăspundețiȘtergere
  3. ~ Space'ul meu nu functioneaza cum ar trebui ;d !~

    RăspundețiȘtergere